loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Produktet

Koleksioni yn kreativ i dyerve, kuzhinave dhe mobiljeve.

le të flasim

për projektin tuaj të ardhshëm .

Gjeni zgjidhje kreative. Secili nga ne është një krijues.

sqShqip