loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com
MË SHUMË RRETH NESH

Ne ndihmojmë klientët të krijojnë hapësira ekspresive dhe unike.

Ne kurrë nuk nënvlerësojmë asnjë pjesë të ndonjë projekti pasi ato janë thelbësore për të përmbushur qëllimin përfundimtar. Do të jeni shumë të kënaqur me qëndrimin tonë pozitiv dhe entuziast.

Dyer të brendshme

Arti mund të shprehet në mur ose mund të jetë një kalim përmes murit. Shfletoni koleksionin e dyerve të brendshme dhe përdorni si frymëzime për një portal artistik me mundësi të reja.

Kuzhina moderne

Të punojmë së bashku për një dizajn kuzhine që jeton në lartësinë e potencialit të shtëpisë suaj, pasqyron stilin tuaj, përshtatet me nevojat tuaja funksionale, plotëson buxhetin tuaj dhe është projektuar në mënyrë të përkryer për jetën tuaj.

Mobileri tjera

Koleksionet tona më të reja janë kulmi i përvojës sonë të krijimit të mobiljeve dhe dizajnit artistik duke u frymëzuar nga gjallëria e botës që na rrethon.

Njihuni me

Procesin tonë të punës.

Ne besojmë se veprat tona mund të kontribuojnë për një botë më të mirë.

01

Krijo një ide

A keni ndonjë ide për ta shëndrruar shtëpinë tuaj në një vepër arti?

02

Na kontaktoni

Dhe do të dërgojmë ekipin tonë super kreativ për të gjetur zgjidhjen më të mirë.

03

Ekzekutimi

Pasi të fillojmë bashkëpunimin, do të mahniteni me punën tonë.

Dëshmitë
Donjeta-Batusha2.jpg
D. Batusha Klient i Timber Home
L. Kadriu Klient i TImber Home
Greta-Cecelia.jpg
G. Cecelia Klient i TImber Home

"Faleminderit që na ndihmuat për t'i sjellë një jetë të re shtëpisë sime. Jemi vërtet shumë të lumtur me këtë përfundim të mrekullueshëm. Kjo ishte një surprizë që ia vlente të prisje"

"Sinqerisht mund të them nga gjitha kompanitë që kemi bashkëpunuar vitet e fundit, Timber Home është ndoshta nga më të mirat që kemi hasur për shërbimin ndaj klientit, besueshmërinë dhe cilësinë e produkteve"

"Doja t'ju falënderoja për shërbimin tuaj të shkëlqyer dhe për cilësinë e lartë të të gjitha mobilieve. Do të doja që shumë nga kompanitë që kam bashkëpunuar gjatë muajve të fundit të mund të përputheshin me shërbimin tuaj ndaj klientit"

Rreth Timber Home

Aftësi të pakufizuara për super projekte.

Ne i krijojmë produktet tona me kujdesin dhe dashurinë më të madhe.

  • Ne ofrojmë konsultim dhe mbështetje fillestare falas.
  • Ne punojmë me disa nga bizneset më të suksesshme.
  • Ne kemi një ekip kreativ dhe profesional.
Timber_S2.jpg
Timber_S2.jpg

11

Vite Eksperiencë

Dyert e brendshme janë një domosdoshmëri për çdo hapësirë perfekte për përcaktimin e hapësirave dhe sigurimin e intimitetit. Ne kombinojmë…

Dhoma e ditës apo salloni sido që ta quani është një hapësirë e çmuar që pasqyron të gjithë stilin tënd…

Mund të ketë kaq shumë mundësi për të vendosur për dizajnin përfundimtar të kuzhinës tuaj të re.

le të flasim

për projektin tuaj të ardhshëm .

Gjeni zgjidhje kreative. Secili nga ne është një krijues.

sqShqip