loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Kuzhina Catania

Kuzhina Catania

Secili prej nesh kalon një kohë shumë të gjatë në kuzhinë, andaj ju gjithmonë duhet ta bëni zgjedhjen e duhur si nga pamja poashtu edhe nga kualiteti. Kuzhinat tona të punuara me shumë kujdes deri në detajin më të vogël do të ju ofrojnë një zgjidhje moderne dhe afatgjate!

Ngjyra
furnir & Antracit
bagllamët
Blum
dorezat
inox
Dimensionet
sipas hapësirës
sqShqip