loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com
Timber Home

Kontakto Ekipin Tonë

Thjeshtësi që ju frymëzon!

Mos ngurroni të na kontaktoni.

Timber Home ndihmon klientët të krijojnë hapësira unike dhe ekspresive nëpërmjet dizajneve unike dhe kreative të dyerve, kuzhinave dhe mobiljeve të tjera.

Fushë Kosovë
+383 (0) 48 398 398
info@timber-ks.com

    le të flasim

    për projektin tuaj të ardhshëm .

    Gjeni zgjidhje kreative. Secili nga ne është një krijues.

    sqShqip