loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dizajne multifunksionale me shije moderne që përshtaten me çdo hapësirë që ju nevojitet, Timber Home ofron dyert dhe dizajnet më unike të kuzhinave për klientët që kanë nevojë për to. Koleksioni ynë i dyerve dhe kuzhinave është frymëzuar nga thjeshtësia dhe kreativiteti.

rreth nesh

Timber Home është i orientuar që të sjellë standardet dhe etiken më të lartë të punës si dhe krijimin e kushteve që klientët të jenë të sigurt në investimet e tyre.

qëllimet tona

Timber Home ndihmon klientët të krijojnë hapësira unike dhe ekspresive nëpërmjet dizajneve unike dhe kreative të dyerve, kuzhinave dhe mobilierive të tjera.

vlerat tona

Ne besojmë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me cilësinë më të lartë për t'u dhënë klientëve tanë një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Ne fokusohemi në besueshmëri, bashkëpunim, inovacion dhe integritet.

Timber-Rreth-nesh

Timber Home.

Ne ofrojmë shërbime të specializuara dhe kreative për mobilimin e hapësirave tuaja. Shërbimet tona kanë cilësi të lartë dhe ofrojnë zgjidhje për klientë dhe biznese.

1
Dyer Moderne

Jemi krenarë të ju ofrojmë dizajnimin dhe instalimin e dyerve më të mira.

2
Kuzhina Moderne

Procesi ynë i dizajnimit të kuzhinave është perfeksionuar gjatë më shumë se 11 viteve eksperiencë.

3
Mobileri të Tjera

Zbuloni linjën tonë fantastike të mobiljeve të dizajnuara sipas shijes suaj duke kombinuar cilësinë dhe përballueshmërinë.

le të flasim

për projektin tuaj të ardhshëm .

Gjeni zgjidhje kreative. Secili nga ne është një krijues.

sqShqip