loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com
MIRËSEVINI NË TIMBER HOME

PROCESI yn

Timber Home ndihmon klientët të krijojnë hapësira unike dhe ekspresive nëpërmjet dizajneve unike dhe kreative të dyerve, kuzhinave dhe mobilierive të tjera.

Hulumtimi i Projektit

Hulumtimi i Projektit

Hulumtimi i projektit për dizajnimin e hapësirave të brendshme është thelbësore, pasi do t'ju ndihmojë të arrini deri tek ideja më e mirë dhe të përfitoni sa më shumë nga renovimi i shtëpisë suaj. Pasi të arrini deri te ideja përfundimtare ne do t'ju ndihmojmë si me zgjedhjen poashtu edhe me produktet ideale për të realizuar idenë tuaj deri në detalin e fundit.

Hulumtimi i Projektit

Dizajnimi i Detaleve

Pasi të hulumtojmë së bashku projektin dhe keni vendosur se si do të duket hapësira juaj ideale, ne do të vazdhdojmë me dizajnimin e secilit detal në koordinim me shijet tuaja derisa të arrijmë deri te projekti që gjithmonë e keni imagjinuar dhe ëndërruar.

Hulumtimi i Projektit

Kompletimi i Projektit

Pas hulumtimit dhe përcaktimit të qartë të ideve bëhet më e lehtë për ne mënyra e punës për ta arritur qëllimin e synuar. Zgjedhja e materialeve më cilësore dhe delegimi i duhur i detyrave është instrumental për arritjen e rezultateve më të mira të mundshme të cilat janë në përputhje me idetë e juaja.

Hulumtimi i Projektit

Kompletimi i Projektit

Disa Detale

Ne ofrojmë shërbime të specializuara dhe kreative për mobilimin e hapësirave tuaja. Shërbimet tona kanë cilësi të lartë dhe ofrojnë zgjidhje për klientë dhe biznese.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dera Latina
S6 s
Dera Malaga
sqShqip