loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Prishtina

Dera Prishtina

Kombinoni hapësirat tuaja me dyer ngjyrë të bardhë dhe detaje klasike, Dera “Prishtina” është zgjedhja e përkryer për ju. Kombinimi i detajeve dhe dorezave të zeza do të ju ofroj një ambient krejtësisht të një niveli tjetër!

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip