loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Puerto Rico

Dera Puerto Rico

Elegante, e bukur dhe plotë jetë dera “Puerto Rico” është dera që gjithmonë e keni dëshiruar. Kombinimi i dorezave inox, detajeve minimaliste dhe dritarës sipër saj do ju dhurojnë hapësirave tuaja një pamje moderne dhe magjëpese.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip