loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Roma

Dera Roma

Detajet e mahnitshme dhe kualiteti i lartë i derës së punuar nga furniri i bungut do të pasuroj çdo hapësirë dhe do ti ofroj një pamje moderne dhe shumë unike ndërsa detajet me ngjyrë të zezë do ti dhurojnë bukuri pafund. Mund ta kombinoni me stile të ndryshme të mekanizmave dhe dorezave sipas dëshirës suaj.

Ngjyra
furnir
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip