loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Sevilla

Dera Sevilla

Gjeni kombinimin e përkryer të detajeve, kualitetit dhe dizajnit të mahnitshëm në derën “Sevilla”. Detajet e punuara nga xhami do të ju ofrojnë ambiente me shumë ndriçim natyral dhe duke u kombinuar me pamjen e saj moderne dhurojnë shtëpisë suaj personalitet dhe pamje unike.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip