loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Tirana

Dera Tirana

Dera “Tirana” me detajet e saj mbresëlenëse të cilat kombinohen me dorezen dhe bagllamët ngjyrë të zezë është e përshtatshme për t’i dhënë një dimension tjetër hapësirave të shtëpisë suaj! Mund ta kombinoni me mekanizmat e fshehur dhe me doreza inox varësisht nga dëshira juaj.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip