loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Tokyo

Dera Tokyo

Ju nevojitet derë rrëshqitese për të kompletuar ambientet tuaja? Gjeni dizajnet më të veçanta të dyerve rrëshqitëse të punuara me shumë kujdes dhe elegancë nga Timber Home.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
rrëshqitës
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip