loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Trieste

Dera Trieste

Keni ëndërruar gjithmonë një derë xhami ta keni në shtëpine tuaj? Tashmë në Timber Home ju mund ta gjeni derën “Trieste” e cila me detajet e saj mahnitëse do ti jap shtëpisë suaj shumë dritë dhe një ambient frymezues!

Ngjyra
xham
MEKANIZMAT
e jashtëm
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip