loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Valencia

Dera Valencia

Kombinimi i ngjyrës së zezë dhe strukturës së drurit është një kombinim i përkryer dhe gjithmonë në trend. Dera “Valencia” së bashku me detajet e saj dhe elementet me ngjyrë të zezë do ti dhurojë një pamje magjëpese dhe tërheqëse cilido vend në shtepine tuaj!

Ngjyra
furnir
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip