loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Venezia

Dera Venezia

Keni menduar ndonjëherë ti dhuroni një pamje artistike shtëpise suaj? Kombimi i përkryer i stilit klasik me pjesën me xham do te lejoj dritën te depërtoj në hapësirat tuaja e cila do të ju ofroj një pamje natyrale dhe mahnitëse të gjithë ambientit tuaj.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip