loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Vienna

Dera Vienna

E thjeshtë dhe elegante, dera “Vienna” e punuar me mjeshtëri nga Timber ka të gravuara detaje dekorative të cilat sjellin frymë moderne në ambientin tuaj! Karakteristika më e veçante e kësaj dere është doreza inox me shkëlqim e cila e pasuron dhe i dhuron kontrast atraktiv derës dhe ambientit tuaj.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e jashtëm
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip