loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Latina

Dera Latina

Thjeshtë dhe elegante, derë e punuar me shumë kujdes dhe vëmendje në detaje do ti ofrojë shtëpise suaj një pamje magjepëse. Karakteristikë e veçantë e kësaj dere është kombinimi me doreza të zeza që krijojnë kontrast dhe i shton shumë shije ambientit tuaj.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip