loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Filomuro

Dera Filomuro

Njihuni me derën më inovative në treg derën “Filomuro” e cila do të ju ndihmoj ti dhuroni shtepisë tuaj një pamje perfekte të cilën nuk e keni menduar më heret. E gjitha në nivel me murin dhe pa pjesët anësore duke e kombinuar me elementet e tjera inox apo edhe të zeza do të ju ofroj një pamje shumë kreative dhe elegante që përshtatet me cilindo ambient.

Ngjyra
furnir
mekanizmat
e fshehur
dorezat
e zeza
dimensionet
Sipas hapësirës
sqShqip