loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera London

Dera London

E thjeshtë dhe elegante, dera "London" e punuar me mjeshtëri nga Timber ka të gravuara detaje dekorative që sjellin një frymë moderne në shtëpinë tuaj! Karakteristika më e veçantë e kësaj dere është doreza inox me shkëlqim e cila pasuron dhei dhuron kotrast atraktiv derës.

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip