loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Malaga

Dera Malaga

Stili i veçantë dhe bukuria e derës “Malaga” do të pasurojë hapësirat tuaja me dritën e cila depërton falë dizajnit të kombinuar me xham. Kjo derë reflekton elegancë që kombinohet në mënyrë të përkryer me orenditë dhe hapësiren përreth

Ngjyra
e bardhë
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e zeza
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip