loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Milano

Dera Milano

Dhoma e qëndrimit diitorë është pjesa më e rëndësishme e shtëpisë për të gjithë ne! Me derën “Milano” të punuar nga Timber me shumë përkushtim dhe me vëmendje për çdo detaj ju do ti dhuroni dhomës suaj një pamje relaksuese dhe do ta shënderroni atë në një vepër arti.

e bardhë
furnir
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
e fshehura
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip