loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Napoli

Dera Napoli

Jeni të apasionuar pas enterierit Italian? Ejani në Timber Home dhe njihuni me stilin Neapolitan të derës “Napoli”. Detajet e veçanta dhe dorezat ngjyrë ari do t’ju dhurojnë hapësirave tuaja një pamje moderne dhe me stil Italian.

Ngjyra
e hirit
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
ngjyrë ari
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip