loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com

Dera Paris

Dera Paris

Kombinimi i përkryer i ngjyrës Antracit dhe dorezave elegante inox e bëjne derën “Paris” shumë të veçant me të cilen mund ti dhuroni një pamje moderne dhe me shumë shije ambienteve tuaja. Këtë derë mund ta kombinoni me çfarëdo ngjyre që dëshironi duke e përshtatur në mënyre perfekte me ambientin tuaj.

Ngjyra
antracit
MEKANIZMAT
e fshehur
DOREZAT
inox
DIMENSIONET
sipas hapësirës
sqShqip