loader image
Tel:
+383 (0) 48 398 398
Adresa:
Rr. Nënë Tereza, Fushë Kosovë, Kosovë, 12000
Email:
info@timber-ks.com
creative designer

frederick Stown

About Frederick
A collection of textile samples lay spread out on the table. Samsa was a travelling salesman and above it there hung a picture that he had recently.
Web Designer 50%
Elementories 70%
WordPress 85%
Important!

My Skills

Interface Design

Implementation and rollout of new network infrastructure,including consolidation.

Website Design

Implementation and rollout of new network infrastructure,including consolidation.

Backend Design

Implementation and rollout of new network infrastructure,including consolidation.

Services
MaryLou wore the tiara with pride. There was something that made doing anything she didn’t really want to do a bit easier
It was a rat’s nest. Not a literal one, but that is what her hair seemed to resemble every morning when she got up. It was going to take at least an hour to get it under control and she was sick and tired of it
Design
Coding
Journal

Latest News

Portali i ëndrrave tuaja!

Dyert e brendshme janë një domosdoshmëri për çdo hapësirë perfekte për përcaktimin e hapësirave dhe sigurimin e intimitetit. Ne kombinojmë…

Read more
Shtëpia jote e bukur ka nevojë për një shoqërues të përsosur!

Dhoma e ditës apo salloni sido që ta quani është një hapësirë e çmuar që pasqyron të gjithë stilin tënd…

Read more
Kuzhina më e mirë që mund ta keni!

Mund të ketë kaq shumë mundësi për të vendosur për dizajnin përfundimtar të kuzhinës tuaj të re.

Read more
let's talk

about your next project .

Get creative solutions. Everyone is a potential creator.

Get creative solutions. Everyone is a potential creator.

Copyright - Ninetheme Web Studio

sqShqip